SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Efsane kaymakamın oğlu, Torbalı’da avukatlık bürosu açtı

Bu haber 02 Şubat 2023 - 1:47 'de eklendi.

Bir dönem Torbalı’da da kaymakam olarak görev yapan ve görev süresinde başarılı işlere imza atan Aydın Memük’ün oğlu Gökhan Memük, Kazımdirik Caddesi üzerinde avukatlık bürosu açtı.

ŞU sıralar Manisa’da vali yardımcılığı yapan Aydın Memük, Torbalı ile bağlarını da koparmadı. Sık sık ilçeye gelen Vali Yardımcısı Aydün Memük’ün oğlu olan Gökhan Memük, 2017 yılında Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Ardından Bayraklı ve Karşıyaka’da ofis açan genç avukat, geçtiğimiz haftalarda da Torbalı’da ofis açarak avukatlık yapmaya başladı.

CEZA VE ŞİRKETLER HUKUKU ÖZEL İLGİ ALANINA GİRİYOR

AYNI zamanda Dokuz Eylül Üniversitesi’nde yüksek lisans yapan Gökhan Memük, tüm davalara bakmasının yanı sıra ceza hukuku ve şirketler hukuku da özel ilgi alanına giriyor.

OFİSİ ÇTN GİYİM MAĞAZASI ÜSTÜNDE…

DENEYİMLİ avukat, avukatlık işlerini bundan sonra Kazımdirik Caddesi üzerindeki ÇTN Giyim Mağazası üzerinde açtığı ofiste yürütecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.