SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Haydi TORKOS! BAL’a çıkmaya çok az kaldı

Bu haber 29 Nisan 2024 - 12:52 'de eklendi.

Bölgesel Amatör Lig yolunda kritik viraja giren Torbalıspor, derbide Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nü 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti

KARŞILAŞMA sonrasında açıklamalarda bulunan Torbalıspor Başkanı Batuhan Arslan, “Kritik bir döneme girdik. Önemli bir galibiyet alarak hata yapmadık. Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Bugün bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ederim. Ayrıca ilçemizin takımı olan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’ne de kalan maçlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İzmir Güventaş Hazır Beton Süper Amatör Lig Play Off A Grubu maçlarının tamamlanmasına 3 hafta kaldı. 13 puanla lider konumda olan kırmızı beyazlı ekibimiz haftasonu Balçova Belediye Termal ile deplasmanda karşılaşacak. Öte yandan Play Off grubunda sadece 3 gol kalesinde görerek, grupta en az gol yiyen takımı olmayı başardı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.