SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da bulunmayan bayan kıyafetlerini satıyor

Bu haber 04 Mart 2024 - 23:31 'de eklendi.

Geçtiğimiz aylarda kapılarını Tepeköy Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde açan Dusa Moja Butik, ilçede bulunmayan kıyafetleri satabilmek için ülkenin dört bir yanındaki toptancı ve üretim yerleriyle irtibata geçiyor. Torbalılı bayanların istediği beğeneceği ürünleri bulabilmek için, oturup müşteri beklemek yerine var güçleriyle çalıştıklarını söyleyen Büşra Ekici, sosyal medyayı da aktif şekilde kullanarak bayanlara ulaştıklarını da ifade etti.

ÇİÇEĞİ burnunda işletme olan Dusa Moja, artık kadın giyimde en son trend ürünleri satan ilçedeki önde gelen firma olarak biliniyor. Eski Ertuğrul Mahallesi Muhtarı merhum Boşnak Osman Ekici’nin yeğeni ve merhum Ömer Ekici’nin kızı Büşra Ekici Balota’nın işlettiği mekan, eski Jandarma Karakolu yanı – İsmail Uygur Kültür Merkezi karşısında yer alıyor

AÇILDIKLARI kısa sürede; klasik, spor ve günlük giyimde bayanların uğrak yeri olduklarını ifade eden Ekici, “Türkiye’nin dört bir yanındaki toptancı ve üretim yerleriyle sürekli irtibat halindeyiz. Mağazamızdaki ürünlerin sürekli yenilerini getiriyoruz. Torbalı’nın yanı sıra çevre ilçelerden bile müşterilerimiz bulunuyor. Torbalılı bayanları mağazamıza bir kez olsun gelmelerini istiyoruz. Ürünlerimizi gördükten sonra zaten mutlaka alışveriş yapacaklardır” dedi.

FİYAT olarak her bütçeye hitap ettiklerini söyleyen Büşra Ekici, “Her bütçeye uygun ürünlerimiz var. Tüm bayanları bekleriz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Adres: Ertuğrul Mah. Hükümet Cad. No:56/C

İletişim Numarası: 0545 822 26 07

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.