SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başkan Demir, CHP’li belediyeler çalıştayına katıldı

Bu haber 22 Nisan 2024 - 0:25 'de eklendi.

31 Mart Yerel seçimlerinde seçilen tüm belediye başkanları 20-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Yerel Yönetimler Çalıştayı için Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde buluştu. Bu kapsamda Torbalı Belediye Belediye Başkanı Övünç Demir de CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı.

TORBALI Belediye Başkanı Övünç Demir de yerel yönetimler çalıştayına katılarak yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkan Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğinin tüm Türkiye’yi kucaklayacağını, sevginin ve demokrasinin kazandığını belirtti.

YEREL Yönetimler Çalıştayı CHP’li belediye başkanlarının Anıtkabir’i ziyareti ile başladı. Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın ilk günü Genel Başkan Özgür Özel’in, Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Gökan Zeybek’in konuşmaları ile devam etti. Daha sonra Genel Merkez, Belediyeler, İl örgütleri arasında çalışma dinamiklerinin tartışılması, Geçmişten Geleceğe CHP Belediyeciliği, Uzmanların gözünden Yeni dönem Türkiye Siyaseti ve CHP Belediyeciliği oturumları ile çalıştayın ilk günü tamamlandı. Çalıştayın ikinci günü de Genel Başkan Özgür Özel’in kapanış konuşması ile sona erecek.

BAŞKAN DEMİR: TÜRKİYE’Yİ HAK ETTİĞİ YEREL YÖNETİM HİZMETİ İLE BULUŞTURACAĞIZ

TORBALI Belediye Başkanı Övünç Demir ile birlikte 409 Büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanının katıldığı Yerel Yönetimler Çalıştayı’nda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel 31 Mart yerel seçimlerinde büyük başarı elde ettiklerini, bu başarıda Türkiye ittifakı birlikteliğinin önemli olduğunu söyledi. CHP’li belediyelerin örnek projelerle vatandaşlara 5 yıl hizmet edeceğini söyleyen Özgür Özel, Mor Bayrak projesini de ilk defa açıkladı.

Öte yandan Başkan Demir, çalıştayla ilgili yaptığı açıklamada, “Yerelden genele iktidar yolunda; Genel Başkanımız Özgür Özel ev sahipliğinde Ankara’da düzenlenen Yerel Yönetim Çalıştayı’nda belediye başkanı mevkidaşlarımla birlikte çok değerli kazanımlar elde ettik. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Çok çalışacak, Türkiye’yi hak ettiği yerel yönetim hizmetiyle buluşturacağız.” ifadelerini kullandı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.