SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

DEAŞ operasyonunda yakalanan şüpheliler tutuklandı

Bu haber 28 Nisan 2024 - 20:31 'de eklendi.

Terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 8’i tutuklandı. Firari 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

İZMİR Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda, İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Başkanlığınca, 24 Nisan Çarşamba günü, örgüt içinde olduğu tespit edilen Torbalı’da da Fevzi Çakmak, İnönü, İstiklal ve Yazıbaşı mahallelerinde 13 şüpheliye yönelik İzmir’de gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 11 şüphelinin işlemleri tamamlandı.

ŞÜPHELİLERDEN 1’i mükerrer soruşturma nedeniyle salıverildi. Adliyeye sevk edilen 10 zanlıdan 8’i tutuklandı, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Firari 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

24 NİSAN Çarşamba günü DEAŞ silahlı terör örgütü içinde olduğu tespit edilen 13 şüpheliye yönelik İzmir’de 13 adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, ekipler 11 şüpheliyi gözaltına alırken, aramalarda çok sayıda dijital materyal ile 4 yasak yayına el konulmuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.