SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Organizasyon denilince akla ‘Demlik Kafe’ geliyor

Bu haber 16 Nisan 2024 - 23:52 'de eklendi.

Saniye Mert’in işlettiği Torbalı Mahallesi’ndeki Gazi İlkokulu karşısında hizmet veren Demlik Kafe, organizasyonların merkezi haline geldi.

ÖZEL anların, toplantıların, kutlamaların, davetlerin, doğum günlerinin gibi en prestijli yüzü olan organizasyonların yapılabildiği Demlik Kafe, Torbalılıların gözdesi haline geldi. İşletmeci Saniye Mert, “Mekanımızda her türlü etkinlik yapabiliyoruz. Özellikle de kahvaltılar, doğum günleri, toplantılar…” dedi.

BÜTÇENİZE YÖNELİK KALİTELİ VE EKONOMİK ÇÖZÜMLER SUNUYOR

HER insan için yılda sadece bir defa gerçekleşen, en özel günlerin başında gelir doğum günleri. Günler kişiler için farklılık gösterse de her yüzdeki gülümseme aynı şeyi yansıtmalı; mutluluk! Demlik Kafe, müşterilerine özel bu günler için doğum günü için isteklerinize ve bütçenize yönelik kaliteli ve ekonomik çözümler sunuyor. Saniye Mert, “Çeşitli kuruluşların, firmaların, şirketlerin kendi bünyelerinde veya herhangi bir davet ve etkinlik alanında düzenleyecekleri organizasyonlar için yer temini de sağlıyoruz” dedi.

PROFESYONEL EKİPLE HİZMET VERİYOR

DAVETLERİN hayal edildiği gibi unutulmaz olması, misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabilmek ve bu özel günlerinizse stres, sıkıntı, hayal kırıklığı yaşamamak için seçilecek yerin önemine işaret eden Mert, “Torbalı’da her türlü özel organizasyonlarınızda profesyonel ekibimiz ile müşterilerimizin hizmetindeyiz. İlçe halkının ihtiyaçlarına en uygun çözümleri beklentilerinizin üzerinde bir kalite seviyesinde sunarak hizmet vermek üzere sizleri bekliyoruz” diye konuştu. Demlik Kafe İrtibat: 0 555 967 44 38

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.