SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOBEDOSK, İkbal için bir saatte 70 bin lira topladı

Bu haber 15 Nisan 2024 - 7:45 'de eklendi.

SMA hastası İkbal Bebek’in tedavi sürecine katkı konması için TOBEDOSK Başkanı Mustafa Kapucu ile Kulüp Başkan Yardımcısı Alptekin Ergüden’in katıldı. İkilinin katıldığı canlı yayında  İkbal için 70 bin TL para toplandı

TORBALI’DA, Spinal müsküler atrofi (SMA) Tip 1 teşhisi konan İkbal Kardeş’in yaşam mücadelesi sürüyor. İkbal’in tek şansı olan zolgensma tedavisi için gereken tutar 1 milyon 817 bin dolar. Ailenin başlattığı kampanya zaman zaman canlı yayınlarla devam ediyor.  Yapılan canlı yayınlarına son olarak Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Spor Kulübü (TOBEDOSK) Kulüp başkanı Mustafa Kapucu ile Kulüp Başkan Yardımcısı Alptekin Ergüden’in katıldı. İkilinin katıldığı canlı yayında  İkbal için 70 bin TL para toplandı.

KAPUCU yayınla ilgili yaptığı açıklamada, “İkbal bebek Torbalı nın çocuğu bir an önce tedaviye kavuşması gerekmektedir.  TOBEDOSK olarak SMA hastası İkbal ’in tedavi sürecine bir nebze de olsa katkı koyabildiysek ne mutlu bize. Desteklerimiz devam edecek. Torbalı İlçemizin duyarlı insanlarının İkbal’e sahip çıkarak bir an önce tedavi olmasını sağlayacağına inanıyoruz. Bu destek yayınında, yanımızda olan, İkbal’e maddi ve manevi destek veren  kıymetli Kulüp sporcu, üye ve takipçilerimize  sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.