SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Toplu organizasyonlarda yemek işleri Meg-As’dan soruluyor

Bu haber 29 Nisan 2024 - 7:40 'de eklendi.

Torbalı’da yemek sektöründe isim yapmış olan Ferdi Fidan’ın 1 yıldır işlettiği MEG-AS Ev Yemekleri ve Tabldot, özellikle toplu organizasyonlara aunduğu yemek hizmeti ile adını duyurdu.

MEG-AS Ev Yemekleri ve Tabldot Ertuğrul Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde (eski jandarma yan sokağı) hizmet veriyor. 70 metrekare büyüklüğe sahip olan işletmede, ızgara çeşitleri, sulu yemekler ve çorba çeşitlerinin satışı yapılıyor. Uygun fiyatlarıyla vatandaşın uğrak noktalarından biri olan Meg-as, son olarak toplu organizasyonlara verdiği yemek hizmetiyle farkını gösteriyor.

LEZZETİ MÜŞTERİLERİMİZİN AYAĞINA GETİRDİK

TOPLU yemek organizasyonları için yemek tedarikini de yapılacak olan MEG-AS’ın sahibi Ferdi Fidan, ‘Düğün, sünnet, mevlit gibi organizasyonlar için yemek siparişi alıyoruz. Yıllardır bu işe verdiğimiz emek ile iyi bir çevre edindik. Bu hizmeti ve lezzeti müşterilerimizin ayağına getirmek amacıyla çarşı merkezine bir yıl önce yer açtık. Bu süre zarfından büyük ilgi gördük. Torbalı halkına teşekkür ederiz’ diye konuştu. Meg-As İletişim: 0 553 696 80 19

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.