SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yeniköy Ortaokulu ‘Ben de varım’ dedi

Bu haber 26 Nisan 2021 - 15:48 'de eklendi.

Yeniköy Ortaokulu Müdürlüğü Ben de Varım isimli projeyle Ramazan ayı boyunca devam edecek anlamlı bir yardımlaşma kampanyası başlattı.

PROJE kapsamında şu ana dek toplanan 150 gıda kolisi Yeniköy ve civar köylerde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

SESSİZ SEDASIZ DAĞITILIYOR

“BEN de Varım” projesi için bir ay öncesinden hazırlıklara başlayan ve Kaymakamlık izni alan Yeniköy Ortaokulu Müdürlüğü kampanyayı çok hassas bir şekilde yürütüyor. Okul Müdürlüğü’ne ulaştırılan yardım kolileri tespit edilen ihtiyaç sahiplerine sessiz sedasız ulaştırılıyor. “Sağ elin verdiğini sol elin görmediği” titizlikle yürütülen projede ihtiyaç sahipleri mahcubiyet duygusu yaşamadığı gibi bazı yardım dağıtım faaliyetlerinde yaşanan izdiham görüntülerinin de önüne geçilmiş olunuyor.

OKUL idaresi ve öğretmenler yardım kolilerini daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahiplerinin adreslerine giderek bizzat teslim ediyorlar.

TOSUN TEŞEKKÜR ETTİ

ÖNCEKİ gün Yeniköy Ortaokulu Müdürlüğü’nü ziyaret eden Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun yürütülen kampanyayla ilgili bilgi aldı. Okul yönetimi ve öğretmenlerinin bu denli özverili ve hassas bir kampanya yürütmelerinden dolayı memnuniyetini ifade eden Tosun, Okul Müdürü İsmail Eker ve Müdür Yardımcısı Muhammet Özdamar’a teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.