SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Selçuk sokakları kadınlara emanet

Bu haber 16 Ağustos 2022 - 20:37 'de eklendi.

Torbalı’nın komşu ilçesi olan Selçuk’ta bir ilk gerçekleşerek kadın süpürgeciler temizlik çalışmalarına başladı. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, İstasyon Meydanı’nda kadın süpürgecilerle bir araya gelerek, onları işe uğurladı.

KENT genelinde her zaman temizlik çalışmalarına önem veren Efes Selçuk Belediyesi, kent sokaklarını kadınlara emanet etti. Çalışmalarına başlayan kadın süpürgecilere çok güvendiğini belirten Başkan Ceritoğlu Sengel, Efes Selçuk sokaklarını süpürgeleriyle tertemiz yapacak kadınlarla bir araya geldiği anları sosyal medya hesaplarından; “Kadınıyla erkeğiyle herkesin her şeyi başarabildiği kent Efes Selçuk’un sokakları da kadınlara emanet. Tertemiz bir Efes Selçuk için hep birlikte el ele…” notuyla paylaştı.

EFES Selçuk sokaklarını süpürgeleriyle temizleyecek kadınlar; “İşin kadını erkeği yoktur. Temiz bir Efes Selçuk için hep birlikte el ele çalışacağız” dediler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.