SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

ESHOT yıpranan otobüsleri tamir ve bakımla yeniliyor

Bu haber 23 Haziran 2022 - 23:33 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi geçen yıl alınan 451 yeni otobüsten sonra, ESHOT filosundaki mevcut araçları da yenilemeye başladı. ESHOT atölyelerinde bakıma alınan otobüsler adeta baştan yaratılıyor.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi pandemi sürecindeki yolcu düşüşlerine rağmen toplu ulaşım yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Geçen yıl ESHOT ve İZULAŞ filolarına dahil edilen 134’ü körüklü, 4’ü özel engelli otobüsü olmak üzere toplam 451 yeni araçtan sonra, ESHOT filosundaki yıpranmış araçlar da bakıma alındı.

450 OTOBÜS ELDEN GEÇİRİLECEK           

ESHOT Gediz Garajı’ndaki atölyelerde etap etap bakıma alınan BMC ve Temsa markalı otobüsler tamamen elden geçiriliyor. Motor ve elektrik aksamları, koltukları, boyaları ve kuşakları yenilenen araçların klima bakımları da yapılıyor. Program dahilinde 450 otobüsün yenileme işlemleri yapılacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.