SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Komşuda abone merkezi açıldı

Bu haber 08 Temmuz 2022 - 5:09 'de eklendi.

Abonelerine yerinde ve hızlı hizmet vermeyi amaçlayan İzmir Doğalgaz 18’inci abone merkezini Torbalı’nın komşu ilçesi olan Kemalpaşa’da açtı.

TEMİZ enerji doğalgazı İzmirlilerle buluşturan İzmir Doğalgaz, abone merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Müşteri potansiyeli ve talepleri göz önüne alan İzmir Doğalgaz, Kemalpaşa’ya yeni bir abone merkezi açtı. Doğalgazla ilgili her türlü işlemin yapılacağı merkez, hafta içi her gün Kemalpaşa başta olmak üzere tüm İzmirlilere hizmet verecek. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her sene hizmet kalitesini artıran İzmir Doğalgaz, 17 ayrı bölgede bulunan abone merkezlerine Kemalpaşa’yı da ekleyerek şube sayısını 18’e çıkardı.

YERİNDE HİZMET ANLAYIŞI

İZMİR Doğal Gaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, altyapı yatırımlarına paralel olarak Kemalpaşa’da abone sayısının hızla arttığını belirterek, “Mevcut abonelerimize ve doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için iş süreçlerimizi sürekli yeniliyoruz. Yeni merkezimizle birlikte vatandaşlarımıza, İzmir’e gelmelerine gerek kalmadan, yerinde ve hızlı bir şekilde hizmet verebileceğiz. Konfor ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan yeni tasarım anlayışımızla açılan abone merkezimiz, Kemalpaşalılar ile birlikte lisans sınırlarımız içerisinde bulunan tüm abonelerimize hizmet verecek” dedi.

TÜM İŞLEMLER YAPILABİLECEK

MEHMET Akif Ersoy Mahallesi 197 Sokak No:14 adresinde bulunan abone merkezi hafta içi her gün 08.30/12.30 – 13.30/18.30 saatleri arasında hizmet verecek. Merkezde; abonelik işlemleri, tüketim faturası, taksit ödemeleri, gaz açma ve kapama işlemleri zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde yapılabilecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.