SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bulgurca Köyü’ne anasınıfı açtılar

Bu haber 13 Ocak 2022 - 22:21 'de eklendi.

Ran Konfeksiyon Tekstil Turizm Ticaret ve Sanayi AŞ. tarafından Menderes Bulgurca Köyü’ne kazandırılan üç derslikli İshak Habif Anasınıfı’nın bugün açılışı gerçekleştirildi

TORBALI’DA hizmet veren Ran Konfeksiyon Tekstil Turizm Ticaret ve Sanayi AŞ. tarafından Menderes Bulgurca Köyü’ne kazandırılan üç derslikli İshak Habif Anasınıfı’nın bugün açılışı gerçekleştirildi. Gerçekleşen açılışa İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mücahit Yentür,  Menderes İlçe Kaymakamı Cevat Çelik, Menderes İlçe Milli Eğitim Müdür Aydın Yüzbaşıoğlu, Ran Konfeksiyon Tekstil Turizm Ticaret ve Sanayi AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Enis Habif, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ve AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artçı katıldı.

AÇILIŞ sonrasında İl Milli Eğitim Müdürü Mücahit Yentür ve beraberindeki heyet, ana sınıfını inceleyerek eğitim gören öğrencilere oyuncak hediye etti. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Yentür ve  Menderes İlçe Kaymakamı Cevat Çelik tarafından ana sınıfının açılmasına önemli destek olan Ran Konfeksiyon Tekstil Turizm Ticaret ve Sanayi AŞ. yönetim kurulu üyelerine plaket takdim edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Mücahit Yentür ana sınıfının açılmasında büyük desteği olan Kamran Habif ve Enis Habif’e desteklerinden ötürü teşekkür etti.

RAN Konfeksiyon Tekstil Turizm Ticaret ve Sanayi AŞ.  Yönetim Kurulu Başkanı Enis Habif, eğitime her zaman destek olacaklarını belirterek, “Şirket olarak eğitime her zaman destek olacağız. Bu kapsamda bugün açılışını gerçekleştirmiş olduğumuz İshak Habif Anasınıfı, Bulgurca köyümüze hayırlı olmasını diliyorum. Umarım öğrencilerimiz burada uzunca yıllar eğitim görme fırsatı bulur.  İshak Habif Anasınıfı’nı köyümüze kazandırma fırsatı veren herkese çok teşekkür ediyorum. Eğitime her zaman destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.