SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

JTI üst yönetiminde değişiklik

Bu haber 25 Temmuz 2022 - 18:10 'de eklendi.

JTI Türkiye Kurumsal İlişkiler ve İletişim Direktörlüğüne Özge Zeynep Öztürk, Hukuk Direktörlüğüne Berrak Özen Üzüm getirildi.

İŞ hayatına 2003 yılında T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı’nda başlayan Öztürk, sırasıyla Alacak Yönetimi, Risk Yönetimi, Bütçe Analizi ve Nakit Yönetimi Departmanlarında görev yaptı.

2013 yılında JTI Türkiye’ye Resmi İlişkiler Sorumlusu olarak katılan Öztürk, 2020 yılında Regülasyon İşleri Müdürlüğü pozisyonuna atanarak yasal düzenlemeler, vergilendirme, yasa dışı ticaretle mücadele alanlarında strateji geliştirilmesinde aktif rol oynadı. Öztürk aynı zamanda şirketin Sivil Toplum Kuruluşlarında temsilinden de sorumluydu.

MAYIS 2022 tarihi itibarıyla JTI Türkiye’nin kurumsal ilişkiler ve iletişim stratejilerinin geliştirilmesi, koordinasyonu ve uygulanması sorumluluklarını üstelenen Zeynep Öztürk Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Ekonomi Bölümü mezunu olup, Essex Üniversitesi’nde Bankacılık ve Finans Yüksek Lisansı’nı tamamladı.

HUKUK Direktörlüğü Pozisyonuna atanan Berrak Özen Üzüm ise profesyonel hayatına 1995 yılında- hukuk bürosunda Avukat olarak çalışmaya başlayarak adım attı.  13 yıllık çalışma hayatı boyunca birçok yabancı yatırımcının Türkiye’deki ve Türk yatırımcının yurt dışındaki operasyonları konusunda hukuki destek verdi. 2007 yılında JTI Türkiye’ye katılan Üzüm, Hukuk Müdürü olarak farklı departman ve ülkelere hukuksal süreçlerle ilgili destek vererek global projeleri yönetti.

YENİ görevinde JTI Türkiye’nin kurumsal ve operasyonel hedeflerinin, yerel kanunlara, regülasyonlara ve JTI politika ve prosedürlerine uygun olarak gerçekleştirilmesinden sorumlu olacak Berrak Özen Üzüm 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.