SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Menemen Belediyesine zorla girmeye çalıştı, saldırıyı polis durdurdu

Bu haber 26 Şubat 2022 - 1:43 'de eklendi.

İzmir’de Menemen Belediyesi’nde iddiaya göre iş istemek için belediyeye gelen Ramazan Ediz isimli kişi ile Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan’ın korumaları arasında arbede yaşandı. Çıkan arbedede Ramazan Ediz silahla bacağından vuruldu. Menemen Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Belediye binamıza girmek isteyen 3 saldırgan, polis tarafından engellendi. Polis daha öncede çeşitli suçlardan sabıkaları bulunan şüpheliyi baldırından tek kurşunla vurarak etkisiz hale getirdi.” denildi.

OLAY saat 18.30’da Menemen Belediyesi’nde meydana geldi. İddiaya göre geçmişte belediyede bekçi olarak çalışan Ramazan Ediz isimli işçi, iş istemek amacıyla belediye binasına geldi. Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan ile görüşmek istediğini söyleyen Ediz, korumaların engeli ile karşılaştı. Pehlivan’ın koruma ekibi Ediz’in içeriye girmesine engel olmak için müdahale etti. Bu sırada çıkan arbedede Pehliva’ın koruma polisi Ediz’i silahla bacağından vurdu. Yaralanan Ramazan Ediz, Menemen Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

EDİZ yaşananları şu sözlerle anlattı: “Menemen Belediyesi’nde daha önce çalışan bir personeldim. Cezaevine girdim çıktım, iş istemek için belediyeye gittim. Kapıdan girdikten sonra bir anda 5-6 kişi üzerime saldırıp beni dışarı çıkarmak istedi. Kim olduklarını bilmiyorum. Ben de çıkmamak için direndim. Oradakilerden biri belinden silah çıkardı. Ben de ben de cebimden bıçak çıkardım. Çıkardığı silahla bacağıma ateş etti.” Ediz’in sağlık durumunun iyi olduğu, bacağındaki kurşunun çıkarılması için ameliyata alınacağı öğrenildi.

MENEMEN BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA

MENEMEN Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Bu akşam mesai bitiminde Belediye binamıza girmek isteyen 3 saldırgan, demir korkuluklardan atlayarak bahçeye girdi. Güvenlik ve polis memurunun uyarısına bıçak çekerek karşılık veren saldırganlardan biri, polisin biber gazı ile müdahalesine rağmen saldırmaya devam etti. Bunun üzerine koruma polisi, daha öncede çeşitli suçlardan sabıkaları bulunan şüpheliyi baldırından tek kurşunla vurarak etkisiz hale getirdi. Ambulansla Menemen Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şüphelinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.” denildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.