SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılılar isyan etti: ‘Bu otogar İzmir’e yakışmıyor!’

Bu haber 08 Eylül 2021 - 2:05 'de eklendi.

1998 yılında hizmete giren İZOTAŞ, İzmir’in şehirlerarası ulaşımda odak noktası… Ancak 20 yıllık süreçte gelinen nokta, İzmirlileri utandıracak düzeyde… Torbalı halkının da uğrak yeri olan terminaldeki rezaleti fotoğraflayan bir Torbalılı vatandaş, “Türkiye’nin en büyük üçüncü kenti olan İzmir’de, otogar perişan halde…” dedi.

YAZ aylarında ortalama 4 bin, kış aylarında ise ortalama 2 bin 500 aracın çıkış yaptığı Türkiye’nin en büyük otogarlarından İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki (İZOTAŞ) bakımsızlık akıllara ‘Otogar İzmir’e yakışıyor mu?’ sorusunu getirdi.

PENCERELERİN kırık dökük olması, tuvaletlerdeki bakımsızlık ve kirliliğe rağmen ücretlerin yüksekliği, otobüs peronlarının hemen yanında açık gıdaların satılması dışarıdan gelen yolcular için şok etkisi yaratıyor.

“KÂĞIT YOK, SABUN YOK, KOKUDAN TUVALETE GİREMİYORSUN!”

ÖZELLİKLE tuvaletteki rezaleti fotoğraflayarak belgeleyen bir Torbalılı vatandaş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bugün İzmir şehirlerarası otobüs terminaline gittim. Sabah 08.30’da lavaboya ihtiyaç duydum. Tuvalete giriş 2,5 TL, tuvaletin hali ise resimdeki gibi pislik içinde… Kusmamak için kendimi zor tuttum. Bu görüntü ülkemizin üçüncü büyük kenti olan İzmir’e hiç yakışmıyor. Yetkililer duruma el atmalı” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.