SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tire’li üreticiye sulama eğitimi

Bu haber 31 Ağustos 2021 - 22:55 'de eklendi.

Torbalı’nın komşu ilçesi olan Tire’deki üreticiye, sulama ile ilgili eğitim Tire İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından bölgenin en büyük tarımsal sorunu olan su ile ilgili çiftçilere gece eğitimleri devam ediyor.

GEÇTİĞİMİZ günlerde hayata geçen Gökçen Sulama alanında 510 alanda damlama sulama yapıldı. İlçe Tarım Müdürü Mustafa EVRAN damlama sulamaya karşı önyargılı olan, olmayacağını düşünen üreticilerin aklına takılan soruları cevapladı.

SULAMA malzemesi imalatı yapan firmadan uzmanlar getirerek çiftçilerle buluşturup doğrudan üreticisinden bilgi almalarını sağladı. Küçük Menderes havzası gerçekten bereketli topraklara sahip, geleceğimiz için modern ve akıllı tarım uygulamalarına en kısa sürede geçmeliyiz, sürdürülebilir tarım olabilmesi için sudan, enerjiden tasarruf için mutlaka damlama  sulamaya geçmeliyiz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.