SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tire’de motosiklet ve otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Bu haber 01 Eylül 2021 - 23:30 'de eklendi.

Tire’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı olay yerine çağırılan ambulans ile Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KAZA, Turgut Özal Bulvarı üstündeki Lale Park Kavşağı’nda meydana geldi. Bir motosiklet ile bir otomobilin karıştığı kaza sonucu motosiklet sürüsü yaralandı. İddiaya göre kaza şöyle meydana geldi.  Hastane istikametinden gelmekte olan Yasin Özgeçir isimli sürücü 09 FK 530 plakalı otomobiliyle Turgut Özal Bulvarı’ndan Şehit Yüzbaşı Gültekin Başargan Caddesi’ne dönmek istedi.

OTOMOBİL dönüş yaptığı sırada karşı şeritten gelmekte olan Hamza Girgin (21) yönetimindeki 35 AVS 583 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten düşen Hamza Girgin vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri yaralı motosiklet sürücüsünü alarak Tire Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.