SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Selçuk’ta katılımcı bütçe oy birliğiyle kabul edildi

Bu haber 15 Ekim 2021 - 20:34 'de eklendi.

Torbalı’nın komşu ilçesi olan Selçuk’ta Belediye Meclisi Ekim Ayı Meclis Toplantısı yapılan üçüncü oturumla tamamlandı.

MECLİS toplantısında, 2022 Yılı içerisinde Efes Selçuk’ta gerçekleşmesi planlanan yatırımlar konusunda kısa mesaj yoluyla halkın da görüşleri alınarak oluşturulan 2022 Mali Yılı Bütçesi oy birliği ile kabul edildi.

BELEDİYE Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel başkanlığında gerçekleşen Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda ilk olarak 2022 Mali Yılı Tarife Cetveli oy birliğiyle geçti. Tarife Cetvelinin ardından 2022 Mali Yılı Bütçesi belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edildi.

DİLEK ve temenniler kısmında konuşan Başkan Sengel; “ 2022 yılına girerken bütün Efes Selçuk’a hem memnuniyetlerini hem taleplerini sorduğumuz bir sms gönderdik. Almış olduğumuz cevaplar aslına bakarsanız bizim 2022 yılında yapmayı planladığımız ve öncelik sıralaması yaptığımız işlerle bire bir aynıydı. Bunlardan bir tanesi yollarla ilgiliydi. İller Bankası’na yapmış olduğumuz müracaatın kabul edilmesiyle birlikte 7 Ekim itibariyle alt yapısı biten,  bunun özellikle altını çiziyorum, yollarla ilgili ihalemizi gerçekleştirdik” dedi.

PANDEMİ şartlarının turizmden gelir elde eden bir kent olan Efes Selçuk’u derinden etkilediğini belirten Başkan Sengel; “Biz yolumuza devam ediyoruz. 2022 yılı bütçesi önemli bir bütçe. Katılımcı bir bütçe oldu. Hem komisyon üyelerinin bütününün katılması ile birlikte hem de halka sorduklarımızla birlikte yapacaklarımızın sıralamasının birbirine uyması anlamında bu bütçe katılımcı bir bütçe oldu.  İnşallah bu yatırımları yapmak bize nasip olsun. Katkım koyan, dahil olan, el uzatan, hangi makam ve partide olursa olsun herkese çok teşekkür ediyoruz.  2022 Mali Yılı Bütçemiz hayırlı olsun” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.