SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Seferihisar’da meclis toplantısı yapıldı!

Bu haber 04 Eylül 2019 - 0:07 'de eklendi.

Seferihisar Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı İsmail Yetişkin başkanlığında yapıldı

Seferihisar Belediye Meclis Toplantısı Seferihisar ilçesinin en önemli yerlerinden biri olan Dutlaraltı kahvehanelerinin bulunduğu alanda gerçekleşti. Toplantıya ilçede yaşayanlar yoğun ilgi gösterirken,  belediye meclisi bu zamana kadar yapılan toplantılardan farklı olarak en kalabalık gününü yaşadı.

Meclis Toplantısı, Başkan Yetişkin’in yaptığı açılış konuşmasının ardından bir önceki toplantıya dair meclis tutanak özetlerinin oylanması ile devam etti. Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra toplantıya eksiksiz katılım sağlayan meclis üyelerinin dilek ve temennilerini iletmeleri ile toplantı son buldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Üyesi Ümit Cingöz meclis toplantısının halka açık alanda yapılmasından duyduğu memnuniyeti ve toplantının bu şekilde yapılması kararlarından ötürü Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’e teşekkürlerini sundu. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, açık havada yapılan belediye meclisi toplantısının ardından yurttaşların talep ve önerilerini dinledi.

medyaege.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.