SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Öğrencilerden Akhisar’ın en büyük et entegre tesisine gezi

Bu haber 18 Ekim 2018 - 15:58 'de eklendi.

16 Ekim Dünya Gıda Günü etkinlikleri kapsamında Aliya İzzet Begoviç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojisi öğrencileri

16 Ekim Dünya Gıda Günü etkinlikleri kapsamında Aliya İzzet Begoviç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojisi öğrencileri Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Ramiz Gıda Et Entegre Tesisini ziyaret etti.

Aliya İzzet Begoviç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojisi öğretmeni Özlem Gürel öncülüğünde gerçekleştirilen gezide öğrencilere Ramiz Gıda Et Entegre işletme müdürü İbrahim Zeybeker, tesis hakkında bilgiler verdi. İşletme müdürü Zebeker, işleme tesisi, fabrika birimleri, sucuk üretim akışı, mikrobiyolojik ve kimyasal analizler hakkında da öğrencileri bilgilendirdi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.