SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ödemiş’te gönüllüler orman yangınlarına neden olabilecek atıkları topladı

Bu haber 10 Ağustos 2021 - 4:48 'de eklendi.

İzmir’de Ödemiş Belediyesi öncülüğünde gönüllüler Gölcük’te çevreye atılan cam şişeleri ve atıkları topladı.

ÖDEMİŞ Belediye Başkan Vekili Özay Kaptan, AA muhabirine ormanlık alanlara atılan atıkların yangınlara neden olduğuna dikkati çekmek istediklerini söyledi.Daha bilinçli davranılması gerektiğini kaydeden Kaptan, “Şu anda Türkiye’nin ciğerleri yanıyor, hepimizin ciğerleri yanıyor. O yüzden yol kenarında durup cam şişesini atmanın yangına sebebiyet verdiğini herkes biliyor.” dedi.

ÖDEMİŞ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ümran Ateş de ormanları yaşatmanın herkesin sorumluluğu olduğunu kaydederek, ağaçlara sahip çıkılmasını istedi.Etkinliğe katılan gönüllülerden 12 yaşındaki İlke Aynalı her orman yangınını duyunca ağladığını belirterek, “Orman yangınlarının olmasını istemiyorum. Bu yangınlara sebep olanların artık bundan vazgeçmelerini istiyorum.” diye konuştu.Gönüllüler, Gölcük gölündeki çöpleri de topladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.