SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Müştemilat Kumpanya’ 21 ilçede konser verecek

Bu haber 04 Ekim 2019 - 19:23 'de eklendi.

Ücretsiz gerçekleşecek konserler 5 Ekim’de başlıyor.

Dünya müzik kültürünü Anadolu’nun müzikal zenginliğiyle buluşturup sanatseverlere ulaştırmayı hedefleyen Müştemilat Kumpanya, İzmir’in 21 ilçesinde konser verecek. Ücretsiz gerçekleşecek konserler 5 Ekim’de başlıyor.

İzmir’in 21 ilçesindeki müzikseverler değişik bir deneyime hazırlanıyor. Farklı müzisyenlerin bir araya gelmesiyle oluşan Müştemilat Kumpanya, 5 Ekim’den itibaren 21 ilçede konserler verecek. İlk konser Bergama’da. Dünyaca tanınmış arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu, etkileyici yorumu ve sesiyle dinleyicilerin kalbinde taht kurmuş Serap Tamay ve Piyanist/Şef Cemile Cabbar’ın yönetimindeki Müştemilat Mandolin Orkestrası, üç ay boyunca İzmirlilere unutulmaz anlar yaşatacak. Bergama, Dikili, Urla, Kemalpaşa, Beydağ, Karaburun, Kınık, Güzelbahçe, Seferihisar, Aliağa, Menemen, Ödemiş, Kiraz, Bayındır, Menderes ve Torbalı’da gerçekleşecek konserler halka açık ve ücretsiz olacak.

www.medyaege.com.tr
Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.