SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kritik seçim zirvesi: Genel Merkez Delican’a ne mesaj verdi?

Bu haber 07 Temmuz 2015 - 13:45 'de eklendi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere Ankara’ya gitti. Genel Merkez’de, Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu ve Abdülhamit Gül ile Koordinatör Mustafa Baloğlu’yla görüşen Delican, İzmir’i masaya yatırdı. Genel merkezden Delican’a, “Sorun yok, göreve devam” mesajı verildi. Ziyaret hakkında konuşan Delican, “Çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Genel seçim sonuçlarının ardından Ankara’ya çağrılan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican günlerdir beklenen görüşmeleri gerçekleştirdi. Genel merkeze giderek Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ve Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Baloğlu ile görüşen Delican, İzmir’i masaya yatırdı. Seçim sonuçları, ilçeler, parti yönetimi ve belediyeler gibi birçok konunun gündeme geldiği toplantıda durum analizi yapıldı.

SORUN YOK

İzmir’deki seçim sonuçlarına göre oy kaybının yaşanmasının ardından milletvekili sayısı da düşünce parti içinden ve dışından birçok kesim il yönetiminin başarısız olduğunu ifade etmişti. Delican’ın parti kulislerinde de merakla beklenen ziyaretinin oldukça verimli geçtiği öğrenildi. Genel merkez, “Sorun yok, göreve devam” mesajı verirken çalışmaların aksatılmadan sürdürülmesini istedi. Parti üst yönetimi, hızlı bir şekilde saha çalışmalarına kaldığı yerden devam edilmesini talep ederken Ramazan etkinlikleri, yaz programları ve olası yeni seçim süreci nedeniyle programların hızlandırılması talimatını verdi.

ÇALIŞMALARA DEVAM

Ziyaretin ardından değerlendirme yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Delican, “Genel merkezimizde birçok konuyu değerlendirdik.  Çok verimli ve olumlu bir görüşme gerçekleşti.  Saha çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her an seçim olacakmış gibi çalışacağız. Yaz mevsimi ve Ramazan nedeniyle parti teşkilatlarında yeniden programları düzenliyoruz. Birçok ilçemizde iftar sofraları kuruluyor. Milletvekillerimiz de bundan sonra görevleri Ankara’da biter bitmez hemen saha çalışmalarına katılacaklar. İzmir-Ankara arasında mekik dokuyarak çalışmalara katılacaklar. Birebir vatandaşlarımızla bir araya geleceğimiz yeni çalışmalar ve programlar yapacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.