SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kemalpaşa’da belediye personelinin maaşı 4 bin 500 TL oldu

Bu haber 04 Ocak 2022 - 23:14 'de eklendi.

Kemalpaşa Belediyesi’nin, 2022 yılının ilk meclis toplantısı olan Ocak Ayı 1. birleşimi Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı yönetiminde gerçekleştirildi. Meclis toplantısında Kemalpaşa Belediyesi’nde görevli personel maaşının 4 bin 500 TL olacağı açıklandı. Bir süre önce de Torbalı Belediyesi en düşük personel maaşını 5 bin 100 lira olarak açıklamıştı.

KEMALPAŞA Belediyesi’nin yılın ilk meclis toplantısı olan Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı belediye meclis salonunda gerçekleştirildi.  Aralık ayı tutanakları ve ek gündem maddelerinin oylanması ile devam eden meclis toplantısında, komisyonlardan gelen raporların görüşülmesi ile ilgili 8 maddeden 6’sı oy birliği ile kabul edilirken, 2’si oy çokluğu ile reddedildi. Toplantıda, birimlerden gelen önergelerin görüşülmesi esnasında okunan 5 maddeden 3’ü plan ve bütçe komisyonuna havale edilirken son 2 madde ise imar, hukuk, çevre ve tarım komisyonuna gönderildi.

“İĞNEDEN İPLİĞE ZAM”

AK PARTİ grubundan söz alan İzzettin Güler’in, Sivas Yıldızeli Belediyesi’nde 2022 yılı asgari ücretin 4 bin 750 liraya çıkmasını ifade etmesinin ardından, Başkan Karakayalı, “2 senedir pandemiyle mücadele ediyoruz. İki ay önce bütçe görüşmesi yaptık. Bütçe ne oldu? İğneden ipliğe zam geldi. Hükümetin açıkladığı asgari ücretin üzerine 250 lira daha ekleyerek, personel maaşını 4 bin 500 lira yaptık” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.