SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karabağlar’daki orman yangını hala sürüyor

Bu haber 19 Ağustos 2019 - 14:22 'de eklendi.

Karabağlar’daki başlayan orman yangını Menderes ve Seferihisar ilçelerindeki köylere ulaştı. Karabağlar’daki orman yangını, Orhanlı Köyü’ne sıçradı. Köy tedbir amaçlı boşaltılırken bir süre sonra ise yangının alevleri köye ulaştı. Karabağlar’daki orman yangınının söndürme çalışmalarını hala devam etmekte.

Karabağlar ilçesi Tırazlı Mahallesi yakınlarında dün saat 13:00’da başlayan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını nedeniyle Seferihisar ilçesi Eski Orhanlı Mahallesi’nin ardından Menderes’in Bahçecik ile Kuyucak mahallelerinin bir bölümü boşaltıldı.Alınan bilgiye göre, havanın kararmasının ardından helikopterle sürdürülen söndürme çalışmalarına ara verildi. Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin 60 arazözle yangına müdahalesi ise sürüyor. Günün ağarmasıyla birlikte helikopterlerle yeniden müdahale edilmeye başlandı.Bakan Pakdemirli yangını kontrol altına alma çalışmalarını havadan denetlemek için helikoptere bindi. Yangın bölgesini havadan helikopterle denetleyen Pakdemirli’nin daha sonra basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.