SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’in Kiraz ilçesine imar müjdesi! Bakanlık onayladı

Bu haber 03 Aralık 2018 - 18:59 'de eklendi.

Kiraz’da yapımı planlanan 75 yataklı yeni devlet hastanesi ve TOKİ projesi ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin reddettiği imar plan değişiklikleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından re’sen onaylanıp askıya çıkartıldı.

Kiraz’ın Arkacılar Mahallesi Okka Taşı Mevkii yakınlarında yapımı planlanan projeler için Kiraz Belediyesi tarafından tahsis edilen 289 bin 850 metrekarelik tarla vasfındaki taşınmazın sağlık tesisi alanı, eğitim tesis alanı, sosyal tesis alanı, ticaret alanı ve konut alanı olarak düzenlenmesi için imar plan değişikliğine gidiliyor.

Kiraz’da yapımı planlanan 75 yataklı yeni devlet hastanesi ve TOKİ projesi ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin reddettiği imar plan değişiklikleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından re’sen onaylanıp askıya çıkartıldı. Kiraz’ın Arkacılar Mahallesi Okka Taşı Mevkii yakınlarında yapımı planlanan projeler için Kiraz Belediyesi tarafından tahsis edilen 289 bin 850 metrekarelik tarla vasfındaki taşınmazın sağlık tesisi alanı, eğitim tesis alanı, sosyal tesis alanı, ticaret alanı ve konut alanı olarak düzenlenmesi için imar plan değişikliğine gidiliyor.

35 bin 876 metrekaresi konut ve ticaret+konut inşaat alanı olarak belirlenirken hastanenin inşa edileceği alanın yaklaşık 30 bin metrekare olduğu gözlendi. Kiraz merkeze 2,5 kilometre uzaklıkta yer alan bölgeyle ilgili imar plan değişikliği sürecinin tamamlanmasının ardından gözler Sağlık Bakanlığı ve TOKİ’ye çevrilecek.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.