SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’i sağanak vurdu!

Bu haber 13 Ocak 2021 - 0:03 'de eklendi.

İzmir’de akşam saatlerinden beri devam eden sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiliyor.

İZMİR’DE akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağmur bazı sokaklarda taşkınlara sebep oldu. Şehrin bir çok noktasında taşkın haberleri geldi. Yağışa trakte yakalanan sürücüler de zor anlar yaşadı. Olası sel baskınları yaşanması ihtimali üzerine itfaiye ve belediye ekiplerinin teyakkuzda olduğu öğrenildi.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, şiddetli yağışlara yönelik uyarılarda bulundu. Yağışlara itfaiye ve İZSU ekiplerinin müdahale ettiğini belirten Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç halinde 444 40 35 numaralı telefondan yardım istenilebileceğini hatırlattı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YAPTIĞI AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

METEOROLOJİNİN şiddetli sağanak ve fırtına uyarısıyla ekiplerimiz gündüz saatlerinden itibaren kritik noktalarda önlem aldı. Şiddetli sağanağın ardından sıkıntılı yerlere İZSU ve İtfaiye ekiplerimiz müdahale ediyor. İhtiyaç halinde HİM 444 40 35 çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.