SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de zehir taciri kaçtı, gece kartalları yakaladı

Bu haber 20 Kasım 2021 - 20:34 'de eklendi.

İzmir‘in Çiğli ilçesinde bekçi ekiplerinden kaçmaya çalışan uyuşturucu satıcısı, kaçarken cebindeki uyuşturucu maddeleri attı. Kısa sürede yakalanan şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

EDİNİLEN bilgiye göre olay, dün saat 23.00 sıralarındaEgekent Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, ticari taksi ile sokağa gelen D.U. (20), bir kişi ile görüştükten sonra yeniden taksiye bindi. Durumdan şüphelenen Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki mahalle bekçileri, taksiyi durdurarak şüpheliye araçtan inmesini söyledi. Bu sırada D.U. taksi şoförüne aracı sürmesini söyleyerek kaçmak istedi. Taksinin durdurulması üzerine araçtan indirilen D.U. bir anda bekçi ekiplerinden kaçtı.

ŞÜPHELİ KAÇTI, BEKÇİ KOVALADI

ŞÜPHELİNİN peşine düşen bekçiler, D.U.’nun kaçarken cebinden çıkardığı poşetleri çalılık alana attığını fark etti. Kovalamacada şüpheliyi yakalayan bekçiler, daha sonra D.U.’nun çalılık alana attığı poşetleri inceledi. Poşet içerisinde uyuşturucu madde olduğunun fark edilmesinin ardından D.U., olay yerine çağrılan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. D.U.’nun cebinden,içerisinde esrar maddesi olan 20 adet poşet attığı belirlendi. Gözaltına alınan şüpheli, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.