SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de yük treni raydan çıktı, İZBAN seferleri aksadı

Bu haber 07 Ağustos 2021 - 23:45 'de eklendi.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde Turan İstasyonu yakınında bir yük treninin 4 vagonu raydan çıktı. Yaşanılan olay nedeniyle İZBAN’da Halkapınar-Çiğli durakları arasında seferler durdurulurken, yük treni 6 saatlik çalışma sonucunda kurtarıldı.

BAYRAKLI ilçesinde bulunan turan istasyonu yakınında Manisa’dan İzmir istikametine giden yük treninin 4 vagonu, saat 06.00 sıralarında raydan çıktı. Trenin raydan çıkması, aynı hattı kullanan ve İzmir’de şehir için ulaşımda en fazla kullanılan toplu taşıma araçlarından biri olan İZBAN’ı (İzmir Banliyö Sistemi) da etkiledi. İZBAN’da Halkapınar-Çiğli durakları arasında seferler durduruldu.

6 SAATLİK ÇALIŞMAYLA KURTARILDI

TRENİN raydan çıkması üzerine bölgeye gelen TCDD (Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları) ekipleri, treni kurtarmak için çalışma başlattı. Getirilen vinçler yardımıyla yük treni, yaklaşık 6 saatlik çalışma neticesinde raylara yeniden oturtuldu. Yük treni, bölgeye gelen başkan bir tren yardımıyla bölgeden çekildi. Olay nedeniyle durdurulan İZBAN seferlerinin kısa süre içinde yeniden başlatılması bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.