SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de sinemalar, 1 ay daha kapalı olacak

Bu haber 27 Şubat 2021 - 9:36 'de eklendi.

İzmir Valiliği, İzmir Hıfzıssıhha Kurulu’nda alınan kararları açıkladı. Normalleşme sürecine geçişte tedbirlerin kademeli olarak gevşetilmesi doğrultusunda sinema salonları 1 Nisan’a kadar kapalı kalmaya devam edecek

İÇİŞLERİ Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı genelge doğrultusunda İzmir İl Hıfsızsıhha Kurulu oy birliği ile yeni kararlar aldı. Umumi Hıfzıssıhha Kanunun 23 üncü maddesinde yazılı üyelerin katılımı ile İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığında gerçekleşen toplantının ışığında açıklama yapan İzmir Valiliği, 1 Mart 2021 tarihine kadar kapalı olan sinema salonlarının açılışını 1 Nisan 2021’e ertelediğini duyurdu.

AÇIKLAMADA, “Görüşmeler sonucunda? salgınla mücadelede alınan tedbirlerin devamının sağlanması ve desteklenmesi amacıyla sinema salonlarının faaliyetlerine 01.04.2021 tarihine kadar ara verilmesinin uygun olacağı değerlendirilmiştir” ifadeleri kullanıldı. Valilik tarafından, Uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi ve mağduriyete neden olunmaması için Umumi Hıfzıssıhha Kanununun ilgili maddeleri gereğince idari işlem uygulanacağı belirtildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.