SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de park halinde 13 aracın lastiği kesildi

Bu haber 08 Haziran 2016 - 13:30 'de eklendi.

İzmir’in Alsancak Semti’nde kimliği belirsiz bir kişi dün gece iki sokak üzerinde park halinde duran araçların lastiklerini bıçakla kesip patlattı. Sokak magandasının, araçlarını lastiklerini kesme anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Polis, 13 aracın lastiklerinin kesildiğini açıkladı.

Alsancak’ta sahura uyanan bazı kişiler, park halindeki araçlarının lastiklerinin patlamış olduğunu fark etti. Ancak olayın boyutu, 1484 sokak 1485 sokak üzerinde oturan kişilerin işe gitmek için evlerinden ayrılmasıyla ortaya çıktı. Vatandaşlar, park halindeki araçlarının lastiklerinin yan taraflarından bıçakla kesildiğini belirledi. Aynı sokaklar üzerinde park halindeki araçların lastiklerinin de sırayla kesildiği tespit edildi.

KESE KESE İLERMEMİŞ

İhbar üzerine sokaklar üzerinde inceleme yapan polis, 13 aracın lastiklerinin kesildiğini açıkladı. Ancak farklı sokaklarda aynı şekilde araçların lastiklerinin kesilip kesilmediğinin belirlenmesi için araştırmaların sürdüğü öğrenildi. Zaman zaman semtte alkollü kişilerin benzer şekillerde araçların lastiklerine zarar verdiğini söyleyen sokak sakinleri, bu zararı veren kişinin bulunmasını istediklerini, lastiklerin değiştirilmesi gerektiği için de zararlarının bulunduğunu söyledi. Bu arada sokak magandasının lastikleri kesme anları güvenlik kameralarına da yansıdı. Sokak üzerinde yürüyen beyaz tişörtlü erkeğin, elindeki bıçakla araçlara yaklaşıp lastiklerini kestiği ardından hızlı adımlarla uzaklaştığı görüntülerde yer aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.