SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de kontrolden çıkan araç direğe çarptı: 4 yaralı

Bu haber 02 Ocak 2022 - 22:38 'de eklendi.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, tramvay yolundaki direğe çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

EDİNİLEN bilgiye göre kaza, saat 21.30 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi, Karşıyaka Nikah Salonu yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre Hıdır D. (37) idaresindeki 35 ATL 187 plakalı otomobil, Bostanlı istikametinden Karşıyaka istikametine seyir halindeyken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tramvay yoluna savrularak direğe çarptı. Meydana gelen kazada sürücü Hıdır D. ile T.G., S.G. ve H.K. yaralandı.

KAZAYI gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve 110 AKS ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan vatandaşlar sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin yapılmasının ardından ambulansla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kaza nedeniyle tramvay seferleri bir süre tek hat olarak çalıştırıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.