SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de kapatılan hastanelere ne olacak

Bu haber 26 Temmuz 2016 - 7:34 'de eklendi.

İzmir’de, darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL kapsamında alınan tedbirlere yönelik çıkartılan ve Resmi Gazete’de yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname’de kapatılan sağlık kurumlarına ne olacak?

İzmir’de, darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL kapsamında alınan tedbirlere yönelik çıkartılan ve Resmi Gazete’de yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname’de kapatılan kurumlardan Şifa Üniversitesi’nin bazı sağlık birimleri İzmir Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesindeki hastanelere bağlandı.

İzmir’de, darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL kapsamında alınan tedbirlere yönelik çıkartılan ve Resmi Gazete’de yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname’de, 3 üniversite, 41 özel okul, 62 dernek, 8 vakıf ve 2 sağlık kuruluşu hakkında kapatma kararı verildi. Kapatılan kurumlardan Şifa Üniversitesi’nin Bornova Hastanesi İzmir Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesindeki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, üniversitesinin Diş Fakültesi Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne, yine üniversitenin Karşıyaka’da bulunan ve şu an hizmet vermeyen polikliniği ise Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi’ne bağlandı. Üniversitenin kentin güneyinde kalan sağlık birimlerinin de ilerleyen günlerde Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde sağlık kuruluşlarına bağlanabileceği öğrenildi. Söz konusu sağlık birimlerinde bağlandıkları hastanelerde çalışan doktorların hizmet vereceği kaydedildi. Öte yandan kapatılan üniversite ve okullarla ilgili demirbaş tespitlerinin devam ettiği bildirildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.