SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de kaçakçılık operasyonları devam ediyor

Bu haber 04 Haziran 2016 - 10:55 'de eklendi.

İzmir’de, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği iki ayrı operasyonda, 1 milyon 200 bin TL değerinde gümrük kaçağı malzemelerle, sahte içki ve cinsel içerikli haplar ele geçirildi. Öte yandan, TIR’ın kasasındaki zeytin kolileri içerisinde narkotik dedektör köpeğin yaptığı aramada, 350 kilo esrar bulundu.

Kaçakçılık olaylarına yönelik araştırma yapan polis, ilk olarak Bornova Karacaoğlan Mahallesi’nde bir depoya baskın yaptı. Baskında gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 1 milyon 200 Bin TL değerindeki, pil, şemsiye, şarj aleti, traş makinası, ampul, çakmak, bıçak, saat, kalem ve hırdavat malzemeleri bulundu. R.G.(43) gözaltına alındı. Yine Bornova’da, bir adresta yapılan aramada ise 184 şişe sahte içki ve bin 495 cinsel içerikli hap ele geçirildi. B.K. (47) yakalandı. Haklarında adli işlem yapılan iki zanlı, gönderildikleri adliyede savcılıkca serbest bırakıldı.

Zeytin kolileri arasında 350 kilo esrara bulundu

Doğu ve Güneydoğu illerinden getirilecek esrarın, sokak satıcıları aracılığıyla pazarlanacağı bilgisini alan polis, denetimlerini arttırdı. Işıkkent Semiti’ndeki TIR garajında arama yapan Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bekledikleri aracın Torbalı’dan geldiğini tespit etti. Bu TIR’daki aramalarda ise narkotik dedektör köpeklerin yardımıyla yapılan aramalarda zeytin kolileri arasında toplam 350 kilo esrar bulundu. Gözaltına alınan, O.Ö. (30), kardeşinin kimliğini kullanan M.A. (33) ile aracın sahibi M.C. (47), gönderildikleri adliyede tutuklandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.