SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de kaçak kazı yapılan eve polis baskını: 3 gözaltı

Bu haber 26 Ekim 2021 - 18:51 'de eklendi.

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, polis ekiplerince kaçak kazı yapılan eve düzenlenen baskında 3 şüpheli gözaltına alındı. Adreste çok sayıda testi ve kemik parçalarının yanı sıra kazı çalışmasında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

ÖDEMİŞ İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, İnönü Mahallesi’nde bir evde kaçak kazı yapıldığına yönelik bilgi edindi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, adrese düzenlendikleri baskında 2 kadın ve 1 erkek şahsın kazı yaptıklarını tespit etti.

EKİPLERCE kazı bölgesinde yapılan aramalarda; 12 adet testi parçaları, 8 adet kemik parçaları, 2 adet kürek, 1 adet dedektör ve parçaları, 1 adet matkap ve parçaları, 1 adet kazma, 1 adet çapa ve çok sayıda kazı çalışmasında kullanılan malzemelere el konuldu.vGözaltına alınan 3 şüpheli ise ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.