SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de haraç çetesini şikayet eden adam darp edildi!

Bu haber 06 Kasım 2018 - 19:29 'de eklendi.

Kendisinden haraç istediklerini iddia ettikleri 2 kişi hakkında polise gidip şikayetçi olan C. A. ölümden döndü.

İzmir’in Menderes ilçesinde yaşayan C. A., aynı mahallede oturan iki kişinin yolunu kesip, ‘haraç’ adı altında kendisinden zorla para istediğini iddia ederek Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu.

Şüpheliler İ. Y. ile Y. Ö. ifade verdikten sonra kendisinden şikayetçi olduklarını öğrendikleri C.A.’yı öldüresiye dövdü. C.A.’nın evini basıp, cüzdanındaki parayı aldığı öne sürülen iki kişi, yine ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.Kolu ve burun kemiği kırılan C.A. sığınma evinde devlet koruması altına alındı.

YOLUNU KESTİLER

Yeni Asır’dan Metin Burmalı’nın haberine göre; Çamönü Mahallesi’nde oturan ve Torbalı’daki bir soba fabrikasında çalışan 31 yaşındaki fabrika işçisi C. A.’nın bir süre önce yolunu kesen ve alkollü olduğu iddia edilen İ. Y. ve Y. Ö. haraç adı altında zorla para istedi. Kendisinden para isteyen kişilerin bunu alışkanlık haline getirmesi üzerine C.A., Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu.İfadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı öne sürülen İ. Y. ile Y. Ö. kendisini şikayet eden C.A.’nın evini basıp, talihsiz adamı darp etti.

C.A., “Kapıyı kırıp içeri girdiler. Tekme ve yumruk vurup, beni sopalarla dövdüler. Yaklaşık 25 dakika boyunca beni bu şekilde darp ettiler. Daha sonra cüzdanımda bulunan bir miktar parayı alıp gittiler. Günlerce hastanede kaldım. Burum, kolum kırıldı. Kafamda ağır darp izleri var” dedi.

DEVLET KORUMASI ALTINA ALINDI

Darp edildikten sonra Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek yine kendisini darp eden İ. Y. ve Y. Ö. hakkında şikayette bulunduğunu anlatan C.A., “Beni işkence yapar gibi evimde döven insanlar şu an ellerini kollarını sallayarak dışarıda dolaşıyor. Menderes İlçe Kaymakamlığı’ndan yardım istedim beni sığınma evine yerleştirip koruma altına aldılar. Ancak onlar yüzünden Menderes’teki evime gidemiyorum. Bu zorbaların tutuklanması için illa beni öldürmeleri mi gerekiyor?” diye konuştu.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.