SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de gençlerin gururu oldu

Bu haber 22 Şubat 2021 - 14:17 'de eklendi.

AK Parti’de uzun yıllar İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Eyüp Kadir İnan, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı oldu. Bu atama kararı İzmir’de sevinç yaratırken, AK Parti’nin İzmir gençliğine verdiği değeri de ortaya koymuş oldu

AK PARTİ Gençlik Kolları’nda önemli bir değişiklik yaşandı. 2018 yılından bu yana İzmir Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Eyüp Kadir İnan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına atandı. Atama kararını açıklayan Yalova Milletvekili ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız Eyüp Kadir İnan kardeşimize emanet. Yeni görevin hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel işler başaracağına eminim. Durmak Yok, Yola Devam!” dedi.

İNAN’I ilk tebrik eden isim ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. İnan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıymetli Başkanım, AK Gençlik ailesine verdiğiniz emek ve hizmetlerin şahidiyiz. Rabbim sizden razı olsun. Bu kutlu görevi bize tevdi eden Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve desteklerini esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Durmak Yok!” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.