SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de çalıntı motorla kaza yapan iki erkek çocuk kıskıvrak yakalandı

Bu haber 27 Ağustos 2018 - 20:45 'de eklendi.

İzmir’de iki erkek çocuğu, çalıntı motorlarını park edip başka bir motoru çalmaya çalışırken polislere yakalandı!

İzmir’de iki erkek çocuğu, çalıntı motorlarını park edip başka bir motoru çalmaya çalışırken polislere yakalandı. Çocuklar, hızla çalıntı motora binerek kaçarken seyir halindeki başka bir otomobile çarptı. Polisler olay yerinden koşarak kaçan çocukları, gizlendikleri park halindeki araçların altında kıskıvrak yakaladı.

PARK HALİNDEKİ ARAÇLARIN ALTINDA YAKALANDILAR

Olay, İzmir’in Konak ilçesine bağlı Mürselpaşa Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 10 yaşlarında iki erkek çocuğu, Eşrefpaşa semtinden çaldıkları motorla seyir halindeyken, devriye gezen polis ekiplerinin dikkatini çekti. Hırsızlar, çalıntı motorlarını yol üzerine park ederek başka bir motosikleti çalmaya çalıştıkları sırada ekiplere yakalandı. Polislerden kaçmak için hızla çalıntı motora binen iki çocuk, bu sırada seyir halindeki Mutlu Akçı yönetimindeki 35 AG 159 plakalı araca çarptı. Çalıntı motor savrulurken, otomobilin ön yan kısmında da hasar meydana geldi. Polisler, olay yerinden koşarak kaçan çocukları, gizlendikleri park halindeki araçların altında kıskıvrak yakaladı. O anlar, güvenlik kameralarına da yansıdı.

Çocuklarını hastane kontrolüne götürdüğünü belirten Mutlu Akçı, “Çocuklarımı hastaneye kontrole götürüyordum. Ben kendi yolumda gidiyordum. Bir anda bana çarptı. Meğer motor çalmışlar” dedi.Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.