SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de 5 aydır aranan 16 yaşındaki kız bulundu

Bu haber 19 Nisan 2021 - 16:08 'de eklendi.

İzmir’de 5 aydır aranan 16 yaşındaki N.D, erkek arkadaşının evinde bulundu.

İZMİR Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, ablasının evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan N.D’yi bulmak için çalışma başlattı.

EKİPLER, 5 aylık sürede N.D. ile irtibatta olabilecek çok sayıda kişinin ifadesine başvurdu.N.D’nin en son Menemen ilçesinde görüldüğünü belirleyen ekipler, E.Ç’nin (25) evine baskın düzenledi. N.D. evde bulundu, erkek arkadaşı E.Ç. gözaltına alındı.

N.D’NİN ilk ifadesinde, E.Ç’den hamile olduğunu, bu nedenle evden kaçtığını söylediği öğrenildi. Annesinin evine gitmek istemeyen N.D. yurda yerleştirildi.Polis ekiplerince gözaltına alınan E.Ç. emniyetteki işlemin ardından serbest bırakıldı.Anne N.Ö, 11 Aralık’ta kızından haber alamadığını belirterek polise başvurmuş, kayıp kızın bulunması için çalışma başlatılmıştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.