SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir rengarenk boyandı

Bu haber 02 Haziran 2016 - 11:29 'de eklendi.

Dünyanın en renkli şovu ‘Life in Color; Kingdom’ , 8 bin müzikseverin katıldığı muhteşem şovuyla İzmir’i adeta rengarenk boyadı..

Geçtiğimiz yıllarda ‘Unleash’ ve ‘The Big Bang Tour’ şovlarıyla İstanbul’a damgasını vuran ‘Life in Color’, One Colony ev sahipliğinde yenilenen konsepti ‘Life in Color; Kingdom’ ile İzmir Arena’da gerçekleştirildi.  ‘6 Ağustos İstanbul Life Park’ gösterisi öncesi ilk şovunu İzmir’de gerçekleştiren ‘Life in Color;Kingdom’da, elektronik müziğin dünyaca ünlü isimleri W&W, Ummet Ozcan, DubVision, Kura, Sheldon Blake, 2 Faced Funks ve Özcan Sayın muhteşem sahne performanslarıyla müzikseverlere unutamayacakları bir gün yaşattı. 8 bin müzikseverin katıldığı ‘Life in Color: Kingdom’ da bu yıl yurt dışında özel olarak üretilen 10 bin litre sıvı boya kullanıldı.

Dünya turnesi kapsamında Amerika, Orta Amerika ve İngiltere’nin ardından, Türkiye’de ki ilk şovunu İzmir Arena’da gerçekleştirilen ‘Life in Color; Kingdom’ yenilenen konsepti, muhteşem sahne şovları, akrobat ve dansçılarıyla İzmirli müzikseverlerden tam not aldı.

Hayli renkli geçen festivale Türk asıllı dünyaca ünlü DJ Ummet Ozcan, muhteşem sahne performansı ve finalde yaptığı sürpriz ile geceye damgasını vurdu. Yaklaşık 2 saat süren sahne performanın ardından finalde seyircileri Türk Bayrağıyla selamlayan Ummet Ozcan, müzikseverlerin alkış aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.