SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir Rallisi başladı. Gündoğdu meydanında sembolik ralli startı

Bu haber 05 Ağustos 2018 - 7:34 'de eklendi.

İzmir Rallisi başladı. Motosiklet, 4×4, ATV ve kamyon kategorilerindeki rallinin sembolik startı, Gündoğdu Meydanı’nda verildi

Bu yıl 8’incisi düzenlenen TransAnatolia Ralli Raid için Gündoğdu Meydanı’nda kurulan platformda tören düzenlendi. Motosiklet, 4×4, ATV ve kamyon kategorilerindeki yarışçıların sembolik start aldığı etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Türkiye’nin tarihi ve turistik bölgelerinde toprak, çamur ve su geçişlerinden oluşan zorlu parkurlarda devam edecek ralli, 11 Ağustos’ta Efes Örenyeri’nde sona erecek.

Ralli kapsamında yarışçılar, Simav Gölcük Yaylası, Frig Vadisi, Gerdekkaya, Pessinus ve Gordion Antik Kentleri, Haymana, Tuz Gölü, Güzelyurt Yüksek Kilise, Soğanlı Vadisi, Aladağlar, Bolkar Dağları, Konya, Karaman, Beyşehir Gölü, Köprülü Kanyon, Salda Gölü ve Pamukkale’yi geçerek 2 bin 850 kilometrelik parkuru tamamlamaya çalışacak.

Ralliye 12 İtalyan, 2 İspanyol, 2 İngiliz ve 1 de Hollandalı pilot olmak üzere 17 yabancı yarışmacının katıldığı belirtildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.