SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir Karabağlar’da feci kaza! Otomobil restorana daldı…

Bu haber 07 Eylül 2018 - 17:55 'de eklendi.

Saniye saniye güvenlik kameralarına yansıyan kazada 3 kişi şans eseri ölümden kurtuldu.Kazada bir kişi ise aracın altında kalmaktan son anda kurtulurken, kazazedeler şoka girdi.

Kaza, Karabağlar ilçesinin Eskiçamlık Bölgesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir restoranda yemeklerini yiyen 3 kişi, daha sonrada çay içerek sohbet ediyordu. Bu sırada hızla gelen bir otomobil restorana daldı.

MASAYLA BİRLİKTE METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Masada oturanlar gürültüyü fark etti; ancak kafasını bile çeviremeden gelen araç bu kişilere çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 kişi aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Diğer 2 kişiyse oturduğu masayla birlikte metrelerce sürüklendi. Facianın eşiğinden dönülen kazada 3 kişi, ne olduğunu anlayamadı ve adeta şoka girdi.

CAN HAVLİYLE KAÇARKEN YERE DÜŞÜYOR

Üç kişinin kıl payı ölümden döndüğü kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde masaya oturan üç kişiye restoranda otururken saniyeler içerisinde araç çarpıyor. 2 kişi, çarpmanın etkisiyle metrelerce masalarla birlikte savruluyor; diğer kişi ise aracın altında kalmaktan son anda kurtulduğu da görüntülere yansıyor. Restoran kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, yine masada oturan bir kişide can havliyle kaçarken yere düşüyor. Bu sırada ise çok sayıda vatandaşında kazazedelere yardım için koştukları anlarda anbean kameralara yansıyor.Öte yandan ölümden dönen 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.