SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir İtfaiyesi 28 orman yangınını büyümeden söndürdü

Bu haber 08 Ağustos 2021 - 23:07 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi orman yangınlarına karşı aralıksız çalışmayı sürdürüyor. İzmir İtfaiyesi 22 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında İzmir’in 28 farklı yerinde çıkan orman yangınını büyümeden söndürdü.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de çıkan orman yangınlarına anında müdahale etmeye devam ediyor. İzmir’de 7 gün 24 saat görev başında olan İzmir İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 22 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında İzmir’in 28 farklı yerinde çıkan orman yangınını başlangıç aşamasında büyümeden söndürdü.

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “Muğla ve Antalya’daki orman yangınlarına destek veren personelimiz dışında İzmir’deki itfaiye ekiplerimiz de olası yangınlara karşı teyakkuz halinde. İzmir’deki 55 istasyona ek olarak ekiplerimiz Ödemiş Gölcük, Kaymakçı, Birgi, Ovakent, Ahmetbeyli, Bergama Yukarıbeyli, Çeşme Alaçatı, Karaburun Küçükbahçe ve Menemen Ulukent olmak üzere 9 kritik noktada yangın arazözü ile nöbet tutmaya devam ediyor. Başlangıç aşamasında söndürülen her yangın şu an Muğla’da, Antalya’da oluğu gibi canımızı çok yakabilirdi. Erken müdahale kadar vatandaşlarımızın duyarlılığı da çok önemli. Hepimize büyük görev düşüyor” şeklinde konuştu.

BÜYÜKŞEHİR İtfaiye Dairesi’nden verilen bilgiye göre, 22 Temmuz’dan bu yana 28 orman yangınıyla beraber 624 ot, çöp, ekin, 116 bina ve işyeri, 57 araç, 48 ağaç, 37 trafo ve 106’sı diğer yangınlar olmak üzere bin 16 yangın başlangıç aşamasında durduruldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.