SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir haber… İzmir’de bankada dehşet anları.. Bir anda girip…

Bu haber 21 Ocak 2018 - 10:34 'de eklendi.

İzmir’de bir kadının banka şubesine yatırmak için getirdiği 39 bin lirayı kapkaç yöntemiyle çalan hırsız, kaçarken paraları düşürdü

Alınan bilgiye göre, Pınarbaşı Semti’nde bir banka şubesine çalıştığı iş yerine ait 39 bin lirayı yatırmak üzere gelen H.A’yı takip eden zanlı, kadının sıra almak için makine önünde beklediği sırada elinde poşet içerisinde tuttuğu parayı kapkaç yöntemiyle çalarak kaçmaya başladı.

Bankanın güvenlik görevlisi ve vatandaşların peşinden gittiği zanlı, kovalamaca sırasında paniğe kapılarak poşet içerisindeki paraları yere düşürdü.

Daha sonra kendisini bekleyen otomobile binen zanlı, olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine olayla ilgili çalışma başlatan İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bankanın güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Eşkali belirlenen şüphelinin M.M (20) olduğunu tespit eden ekipler, düzenlenen operasyonla zanlıyı yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.M, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

PARALAR EKSİKSİZ OLARAK YERDEN TOPLANDI

Olaydan sonra Pınarbaşı Polis Merkezi Amirliğine giderek şikayetçi olan H.A’nın, iş yerine ait paraların tamamını zanlının kaçma esnasında düşürmesi sonrası yerden topladığını, eksiksiz olarak da banka şubesine yatırdığını söylediği öğrenildi.

EGE HABER

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.