SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir Doğalgaz’dan abonelere yeni kolaylık

Bu haber 24 Eylül 2021 - 22:05 'de eklendi.

İzmir Doğalgaz’ın e-Devlet Kapısı uygulamalarına abonelik sözleşmesi başvuru işlemi eklendi.

PANDEMİ süresince uzaktan işlem seçeneklerini geliştirerek tüketicilere büyük kolaylık sağlayan İzmir Doğalgaz, yeni bir uygulamayı daha devreye aldı. Uygulama ile tüketiciler e-Devlet Kapısı üzerinden abonelik sözleşmesi başvuru işlemlerini, İzmir Doğalgaz’a gelmeden bulundukları yerden yapabilecekler.

E-DEVLET ÜZERİNDEN YENİ İŞLEM SEÇENEĞİ

İZMİR Doğalgaz dijital ortamda uzaktan işlem yapma seçeneklerini geliştirmeye devam ediyor. Daha önce e-Devlet Kapısı üzerinden uygulamaya alınan abonelik sözleşmesi yenileme ve sonlandırma işlemlerine, son yapılan düzenleme ile abonelik sözleşmesi başvuru seçeneği de eklendi. Artık aboneler, İzmir Doğalgaz ve şubelerine gelmeden bulundukları yerden abonelik sözleşmesi işlemini kolaylıkla yapabilecekler.

TÜKETİCİYE BÜYÜK KOLAYLIK

İZMİR Doğalgaz’dan yapılan açıklamada, dijital hizmetlerin öneminin koronavirüs salgını döneminde daha da ön plana çıktığı belirtilerek, “Bu kapsamda uygulamaya alınan elektronik hizmetler vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan e-Devlet Kapısı ile yürütülen entegrasyon çalışmaları sonucunda, abonelik sözleşme süreci devreye alındı. Böylece uzaktan işlem yapma seçeneklerine bir yenisi daha eklenmiş oldu. Vatandaşlarımız, devreye alınan abonelik sözleşmesi başvuru işlemiyle birlikte e-Devlet Kapısı üzerinden; abonelik sözleşmesi yenileme, abonelik sözleşmesi sonlandırma, doğalgaz faturası ve doğalgaz aboneliği sorgulama işlemlerini yapabiliyorlar” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.