SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir deki Silahlı Kavgada Kan Aktı: 1 Yaralı

Bu haber 26 Aralık 2018 - 9:46 'de eklendi.

İzmir deki silahlı kavgada kan aktı: 1 yaralı Emekli polis, güvenlik görevlisini bacağından vurduİZMİR – İzmir in Konak ilçesinde, sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine emekli bir polis, tartıştığı bir kişiyi bacağından vurarak yaraladı.

İzmir’deki silahlı kavgada kan aktı: 1 yaralı
Emekli polis, güvenlik görevlisini bacağından vurdu

İZMİR – İzmir’in Konak ilçesinde, sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine emekli bir polis, tartıştığı bir kişiyi bacağından vurarak yaraladı.
Edinilen bilgiye göre olay, Konak ilçesinde meydana geldi. Emekli polis olduğu öğrenilen N.E. (46), iddiaya göre Şair Eşref Bulvarı’nda karşılaştığı D.Ş. ile aracılık ettiği alacak verecek meselelerinden dolayı tartışmaya başladı. Tartışma biranda kavgaya dönüştü. N.E., daha sonrada yanındaki tabancayı belinden çıkardı ve D.Ş’ye ateş etti. D.Ş., silahın ateşlenmesiyle bacağından yaralandı. Silah sesleri üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan D.Ş.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Emekli polis N.E., bir süre sonrada Yunus ekiplerince silahla yakalandı ve gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.