SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir deki Mülteci Kazasında Gözaltı Sayısı 11 Oldu

Bu haber 17 Ekim 2018 - 9:50 'de eklendi.

İzmir deki mülteci kazasında gözaltı sayısı 11 olduİZMİR – İzmir de mültecileri taşıyan kamyonun kaza yapması sonucu 22 kişinin öldüğü göçmen kazasına ilişkin, gözaltı sayısı 11 kişiye yükseldi.

İzmir’deki mülteci kazasında gözaltı sayısı 11 oldu

İZMİR – İzmir’de mültecileri taşıyan kamyonun kaza yapması sonucu 22 kişinin öldüğü göçmen kazasına ilişkin, gözaltı sayısı 11 kişiye yükseldi.
Edinilen bilgiye göre, Menderes ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen olayda, göçmenleri taşıyan kamyon su kanalına uçmuş ve 22 kişi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili bir flaş gelişme yaşandı. Olayla ilgili polis ekipleri 2’si Suriyeli 5 şüpheliyi gözaltına almıştı, öte yandan İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin bugün 6 kişiyi daha gözaltına aldığı öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.