SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir de Kadınlar Diken Üstündeydi, O Sapık Yakalandı.

Bu haber 03 Kasım 2018 - 9:42 'de eklendi.

İzmir de kadınlar diken üstündeydi, o sapık yakalandı.

İzmir’de kadınlar diken üstündeydi, o sapık yakalandı… Yakalanan şüphelinin bir kadının peşinden koştuğu anlar kamerada

İZMİR – İzmir’in Konak ilçesinde, 1 çocuk ve 2 kadını taciz ettiği iddia edilen bir kişi gözaltına alırken, olaylardan biri apartmanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Konak ilçesi Güzelyalı’da 29 Ekim 2018 Pazartesi gecesi meydana gelen olay, apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı. Olayda genç bir kadın, tacizciden kurtulmak için koşarak apartmana girmeye çalışıyor. Kapıyı açan kadının peşinden daha sonrada kimliği A.Ö. olan kişi koşarak geliyor. Kameraları fark eden zanlı, daha sonrada yüzünü kapatıyor ve bölgeden kaçarak uzaklaşıyor.
Ortaya çıkan görüntüler üzerine harekete geçen İzmir polisi, hemen görüntüler hakkında inceleme başlattı. Yapılan soruşturma ve incelenen kamera görüntüleri sonrasında hareket geçen polis, kimliğini tespit ettiği şahsı yakaladı. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışma sonrasında yakalanıp gözaltına alınan A.Ö., Bozyaka’daki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
A.Ö.’nün, 1 çocuk ve 2 kadını taciz ettiği iddia edilirken, şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.