SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir de 3 Kadına Taciz İddiasına Gözaltı

Bu haber 03 Kasım 2018 - 9:42 'de eklendi.

İzmir in Konak ilçesinde, 21 yaşındaki A.Ö. 29 Ekim Pazartesi gecesi 3 kadını taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

İzmir’in Konak ilçesinde, 21 yaşındaki A.Ö. 29 Ekim Pazartesi gecesi 3 kadını taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Yaşanan olaylardan biri, apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Güzelyalı semtinde, 29 Ekim Pazartesi gecesi 3 farklı adreste taciz olayı yaşandı. 19 yaşında bir kızı apartmanının girişine kadar takip eden A.Ö., kızın kendisini fark etmesi, kendisinin de apartmandaki güvenlik kamerasını görmesi üzerine uzaklaştı. Daha sonra 14 ve 20 yaşlarında başka kızları da takip edip tacizde bulunduğu iddia edilen A.Ö.?yü bulmak için polis çalışma başlattı. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışma sonrasında yakalanan A.Ö., Bozyaka’daki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Öte yandan, şüphelinin yaptığı ilk takip olayı apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kendisini takip eden kişiyi fark eden genç kızın hızlıca apartmandan içeri girdiği, bunun üzerine koşarak kıza yetişmeye çalışan A.Ö.’nün güvenlik kameralarını görünce kapüşonuyla yüzünü kapatmaya çalıştığı, zile basıp kıza ulaşmaya çalıştıktan sonra da pes edip uzaklaştığı görülüyor.

Şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.